Wij gebruiken cookies uitsluitend om de website te kunnen analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
English
> Reserveer een taxi
Kosten taxivervoer voor directie:

•   Chauffeur en Mercedes E-klasse € 55,00 per uur,
     exclusief 6% btw
•   Chauffeur en Mercedes S-klasse € 65,00 per uur,
     exclusief 6% btw
•   Chauffeur en Mercedes Viano (6-persoons) € 65,00 per uur,
     exclusief 6% btw
•   Chauffeur en Mercedes Sprinter (8-persoons) € 65,00 per uur,
     exclusief 6% btw
•   Privéchauffeur, in uw eigen auto* € 29,50 per uur,
     exclusief 21% btw

* Voorwaarden en bijkomende kosten op aanvraag
Airportservice

Wilt u gehaald worden van, of gebracht worden naar het vliegveld van uw keuze? Mediataxi verzorgt ritten naar luchthavens in Nederland, maar ook buiten de landsgrenzen. U wordt tot aan de vertrekhal gebracht en krijgt hulp van uw chauffeur met het uitladen van de bagage. U hoeft niet te sjouwen met koffers en heeft geen parkeerkosten.

Bij de terugreis staat uw chauffeur weer klaar op de luchthaven. U vindt ons op de afgesproken plek voor comfortabel taxivervoer naar huis, of naar een volgende bestemming. Komt uw vlucht te vroeg of te laat? Uw vluchttijden worden nauwkeurig in de gaten gehouden, zodat uw taxi tijdig op de luchthaven aanwezig is. Het eerste half uur wachttijd op de luchthaven wordt niet berekend.

Laat u informeren over onze voordelige luchthaventarieven en vraag vrijblijvend een offerte aan.
Diensten
Goedkoper dan regulier taxivervoer op de meter

Media & Businesstaxi 19000 is gespecialiseerd in zakelijk taxivervoer en verzorgt een professionele taxidienst voor relaties uit de businesswereld en medialand. De chauffeurs zijn opgeleid om zowel directieleden als personeel, maar ook (VIP-)mediagasten en zakelijke cliënten te vervoeren. Bovendien biedt de mediataxi een uitgebreide airportservice in binnen- en buitenland.

Rekening rijden en vaste prijsafspraken voor taxivervoer
U heeft de mogelijkheid om op rekening te rijden. Handig, want nu hoeft u, of uw gast, niet af te rekenen met de chauffeur. Elke maand ontvangt u een gespecificeerde factuur met de datum, vertrekadres, bestemming en de naam van de vervoerde persoon. Maakt u geregeld gebruik van de taxidiensten van Media & Businesstaxi 19000? Dan krijgt u de kans om aantrekkelijke prijsafspraken te maken. Informeer naar de voordelige tarieven of vraag vrijblijvend een offerte aan voor taxivervoer.

Directievervoer
De Media- & Businesstaxi is uitermate geschikt voor het vervoeren van zakelijke klanten, onder wie vele directieleden van verschillende organisaties en (media)bedrijven. Naast de mediataxi kunt u er ook voor kiezen om u in uw eigen auto te laten vervoeren door een chauffeur van Media & Businesstaxi 19000.

De chauffeurs zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben ruime rijervaring. In veel gevallen beschikken zij over het diploma CCV-D1 en CCV-D2. Bij deze gecertificeerde opleidingen voor directie- en VIP-chauffeur wordt de nadruk gelegd op veiligheid, betrouwbaarheid, discretie, professionaliteit, flexibiliteit en een uitstekende service.

Als extra dienstverlening kan naast de ‘gewone’ service de gewenste lectuur voor u worden verzorgd of doet uw chauffeur een boodschap voor u tijdens wachttijden.

Bereikbaarheid
24 uur per dag

Tel: 035 - 6919000
KvK-nummer
63017229
Media & Businesstaxi 19000 BV

André van Duinboulevard 1
1217 WH Hilversum
info@taxi19000.nl